Rumored Buzz on نیلینگ
Rumored Buzz on نیلینگ
Blog Article
برآورد قیمت دقیق هزینه پایدارسازی هر گود نیازمند بررسی پارامترهای ذکر شده و سپس طراحی اولیه و برآورد احجام اولیه کار است.
این یکی از رایج ترین سوالات کارفرمایان محترم قبل از اجرای سازه نگهبان و نیلینگ است که داشتن یک تحلیل قیمت واقعی از آن می تواند کمک بسیار زیادی در این انتخاب داشته باشد.
شیلنگ برگشت هوا را خم کرده و میبندند تا دوغاب به بیرون نریزد.
همچنین، در مواجهه با موانع تأسیساتی میتواند محدودیتها و چالشهایی ایجاد شود که نیاز به راهحلهای خاص دارد.
پایداری نیلینگ به جنس خاک، شرایط آب و هوایی و فرسایش سطح آن، سطح آب زیرزمینی، فشار هیدرواستاتیک، ضخامت شاتکریت و سربارهای مجاور بستگی دارد.
این نوارها قادرند آب را از طریق منافذ خاک جذب و از زیر بدنه دیوار به محل مناسبی جهت تخلیه، هدایت کنند.
مفاهیم اساسی در مورد مکانیزم رفتاری سیستم نیلینگ شامل موارد زیر است که در ادامه هر مورد را بررسی میکنیم:
ناحیه فعال تمایل به جدا شدن از ناحیه مقاوم را دارد و با اتصال ناحیه فعال به ناحیه مقاوم، می توان مانع از این جداشدگی شد. با این امر، اگر ناحیه فعال بخواهد از ناحیه مقاوم جدا شود باید میخها را از جای خود در آورد؛ لذا باعث تولید نیروی محوری کششی در میخ و تنش برشی از نوع اصطکاکی در دور میخ میگردد.
در نهایت پس از این مرحله عملیات کشش المان تسلیح (اعمال نیروی پس تنیدگی) صورت می پذیرد.
پس از شاتکریت و در فاصله زمانی کم نسبت به جاگذاری صفحات سر نیل و بستن مهرهها اقدام شود.
در این روش به جای احداث سازه نگهبان، خود سازه اصلی از بالا به پایین اجرا و همزمان گودبرداری انجام می گردد. مراحل اجرایی بطور کلی در شکل نشان داده شده است. این روش با ایجاد تغییراتی در نحوه طراحی و محاسبات سازه و در اختیار داشتن برخی تجهیزات و امکانات خاص، در ساخت ایستگاه های مترو در اروپا به منظور کاهش زمان و هزینه های اجرائی و کاهش اختلال در ترافیک شهری و زندگی مردم به کار گرفته شد و به دلیل مزایای بالای آن در سال های اخیر در پروژه های بزرگ عملا جایگزین روش ساخت سنتی گردیده است.
این روش دائمی نبوده و در گذر زمان آبهای سطحی به آن نفوذ می کنند.
یک سر این شلنگها از چاه بیرون است تا مثل ناودان، آب را به سمت بیرون هدایت کند. این تکنیک با ایجاد یک سیستم زهکشی مؤثر، تأثیرگذاری بیشتری در کنترل جریان آب و حفظ پایداری ساختار دیواره گود دارد.
در این نوع رویه و پوششها، فاصله میخها از هم کم است، اما اگر ضخامت پوشش سیستم ??? ??? میخگذاری زیاد شود، توزیع فشار جانبی منظمتر شده و فاصله میخها را نیز میتوان بیشتر کرد، چرا که در اینجا عملکرد دیوار به سیستم دیوار حائل، نزدیکتر میشود.